Η μέθοδος Pilates είναι παγκοσμίως από τις καλύτερες μεθόδους αποκατάστασης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, αλλά αποτελεί και μέθοδο πρόληψης για το σύγχρονο κόσμο της καθιστικής ζωής. Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες, ακόμα κι αν δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, που θέλουν να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

Καθώς πρόκειται για μέθοδο ασφαλή και ήπια, απευθύνεται και σε ειδικές ομάδες ανθρώπων (εγκύους, υπερήλικες, παιδιά), που μέσω προσαρμόσιμων ανά ομάδα ασκήσεων, μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε άτομα που διανύουν μετεγχειρητική περίοδο, έχουν υποστεί μυοσκελετικούς τραυματισμούς (αθλητές ή μη), στη διόρθωση μυϊκών ανισορροπιών, σε άτομα με οστεοπόρωση, πόνους στον αυχένα, τη μέση ή τα γόνατα καθώς και σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχίας.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Οι ασκήσεις εκτελούνται με τη βοήθεια των ειδικών οργάνων Pilates, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν τη φυσική κίνηση των μυών και των αρθρώσεων. Η κατάρτιση των Pilates Instructor μας, προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού εξατομικευμένου προγράμματος Pilates προκειμένου να εξασφαλίσθουν τα βέλτιστα αποτελέσματα της μεθόδου. Τα ολιγομελή τμήματα μας, διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Το Pilates Studio Gymnasium είναι εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία λειτουργούν με όλα τα μεγέθη σώματος και με όλες τις ειδικότητες Pilates.

Σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις καινούργιο σώμα. J.Pilates

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food