Σε σχέση με το μυοσκελετικό σύστημα…

Η ψυχική κούραση σωματοποιείται σε κακή στάση του σώματος και απενεργοποίηση των εσωτερικών μυών, κάνοντας αδύναμο το σώμα. Ο φόβος αυξάνει το τόνο των επιφανειακών μυών και μειώνει την ελαστικότητα του σώματος. Το άγχος διαταράσσει την αναπνοή και αυξάνει την ευαισθησία του Νευρικού Συστήματος, μεγεθύνοντας την ένταση του πόνου και τη σημασία του.
Τα χρόνια, αρνητικά συναισθήματα προκαλούν πόνο και δυσλειτουργία και κάνουν τους τραυματισμούς να διαρκούν περισσότερο από τη φυσική τους επούλωση.
Όταν η ζωή είναι ένας διαρκής στίβος, αναπόφευκτα θα φέρει κόπωση και όταν όλα μετριούνται με την εξωτερική αναγνώριση, αναπόφευκτα θα υπάρχει ο φόβος της απόρριψης και το άγχος της επιτυχίας.
Ένα καλό φάρμακο? Να βρούμε νόημα στην καθημερινότητά μας. Δεν έχει σημασία τι κάνουμε. Αρκεί κάθε πράξη μας, να βοηθάει έναν άνθρωπο ή ένα ζώο να νιώσει λίγο καλύτερα.
Όταν προσφέρουμε με ειλικρίνεια, όσο μπορούμε… ούτε κουραζόμαστε, ούτε φοβόμαστε, ότι θα αποτύχουμε. Κάθε μέρα και εμείς και ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος!
Και σταματούν κι οι πόνοι!!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Καραγιαννίδης Αλέξανδρος

ActivePhysiotherapy Solutions

www.activephysio.gr

image

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food