Η πρώτη φαση του προγράμματος που θα σας συστήσω ειναι μία δίαιτα πλούσια σε πρωτείνες, που θα πρέπει να την ακολουθήσετε μόνο στην αρχή του προγράμματος και για περίοδο οχι μεγαλύτερη των τριών ημερών. Σε αυτή τη φάση θα δείτε να ξεπρίζεστε και θα διασπάσετε με ταχύ ρυθμό το λίπος, ενώ θα διατηρήσετε τη μυική σας μάζα.

Αρχικά, πρέπει να καταναλώνετε 2-3 λίτρα νερό ημερησίως, και αυτό θα μειώσει το πρήξιμο. Είναι, επίσης, βασικό να αρχίσετε να κινείστε! Το σώμα που φιλοξενεί το πνεύμα σας δε σχεδιάστηκε να παραμένει ανενεργό και αδρανές. Χρησιμοποιώντας τη φυσική δραστηριότητα μπορείτε να καταπολεμήσετε το αίσθημα της πείνας!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

ΠΡΩΙΝΟ: Ένα αυγό με ω-3 λιπαρά μαγειρένο δίχως βούτυρο ή λαδι. 226 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1 φλιτζ πράσινο τσάι.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 60 γρ. Τυρί με χαμηλά λιπαρά ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 1 κονσέρβα τόνο ή σολομό στραγγισμένο με λεμόνι και πιπέρι. 1 μερίδα σαλάτα πράσινη.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 226 γρ. Τυρί τύπου κοτατζ με χαμηλά λιπαρά, 1/2 φλιτζ. ωμό κουνουπίδι ή μπρόκολο.

ΔΕΙΠΝΟ: 2 φλιτζάνια πράσινη σαλάτα, 1 κουτάλι της σούπας σάλτσα σόγιας και πιπερόριζα. 113 γρ, βραστό ή ψητό ψάρι ή οστρακοειδή, αλειμμένα ελαφρά με ελαιόλαδο. Στα οστρακοειδή περιλαμβάνονται οι γαρίδες, το καβούρι, τα χτένια και ο αστακός. 1/2 φλιτζάνι βραστά λαχανικά με χυμό λεμονιού.

Σύνολο θερμίδων : 1.225

Σύνολο πρωτεϊνών : 105 γραμμάρια

Σύνολο ασβεστίου : 1.300mg

Η ανταμοιβή σας για αυτές τις τρείς ημέρες που αφιερώσατε στο πρόγραμμα δίαιτας είναι η ευχάριστη έκπληξη που σας περιμένει όταν ανεβείτε στη ζυγαριά. Συνηθίζω να συστήνω αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα δίαιτας σε εσάς που θέλετε να χωρέσετε σε ένα αποκαλυπτικό βραδινό φορεμα μέσα σε λίγες μέρες ή μετα από ένα μικρό δίαστημα ατασθαλιών.

Κούτση Έλενα
Κλινική Διατροφολόγος
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food