Αλήθεια, πόσες φορές πήρατε την απόφαση να επισκεφθείτε ένα γυμναστήριο για να ξεκινήσετε να αθλείστε και πόσες φορές το εγκαταλείψατε;

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν στο να διακόψετε αυτή σας την προσπάθεια;

Για να βρείτε και να επιλέξετε λοιπόν αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και για να είναι η ώρα της άσκησης μία μοναδική εμπειρία, έχουμε για εσάς σημαντικά tips για την επιλογή του χώρου.

Απόσταση:  Ένα πολύ σημαντικό κριτήριο είναι η απόσταση του γυμναστηρίου από το σπίτι σας. Φροντίστε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι ή τη δουλειά σας, ώστε να μην σας κουράσουν οι μετακινήσεις.

Υγιεινή: Επιλέξτε για τη άθλησή σας ένα περιβάλλον καθαρό, ασφαλές, το οποίο θα πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής.

Αισθητική: Η αισθητική του γυμναστηρίου φροντίστε να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας, ώστε να σας εξασφαλίζει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ανθρώπινο δυναμικό: Το σημαντικότερο κριτήριο όλων είναι το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή το προσωπικό του γυμναστηρίου, γιατί αυτό είναι που θα φροντίσει να πετύχετε το στόχο σας.

Προγράμματα: Η επιλογή σας εξαρτάται και από το είδος της άσκησης που θέλετε να ακολουθήσετε. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε εναλλακτική γυμναστική (pilates, yoga κ.α.) ή εάν προτιμάτε αεροβική, ελεύθερα βάρη, δυναμικά προγράμματα, χορό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν χώρο όπου αυτά να συνυπάρχουν.

Εξοπλισμός: Ο άριστα εξοπλισμένος χώρος (μηχανήματα, εξοπλισμός αίθουσας, αποδυτήρια, κ.α. ) πρέπει να αποτελέσει για εσάς ένα σημαντικό στοιχείο επιλογής του γυμναστηρίου.

Ωράριο:Οι ώρες λειτουργίας πρέπει να προσαρμόζονται εύκολα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Κόστος: Επιλέξτε το κόστος του γυμναστηρίου που να ταιριάζει στις οικονομικές σας δυνατότητες και να σας παρέχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Αν καταφέρετε να διασφαλίσετε τα περισσότερα από τα παραπάνω κριτήρια, να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας θα σας ανταμείψει.

Μην ξεχνάτε ότι η καλή διάθεση και η θετική σας ενέργεια είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για να γίνει η άσκηση ένα είδος διασκέδασης και μία ευχάριστη έξοδος από την καθημερινότητα.

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food