To Functional Training Club είναι ένα σύστημα λειτουργικής προπόνησης με εύκολα προγράμματα σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη (απώλεια βάρους, βελτίωση κινητικότητας, ορθοσωμίας, ενδυνάμωσης και αντοχής) και κάθε φυσική κατάσταση, που πραγματοποιούνται σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο, σε γκρουπ από 1 έως 6 ατόμων.
Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ανάγκη από κίνητρο και τους αρέσει να προπονούνται παρέα με άτομα με κοινό στόχο, αλλά και σε όσους χρειάζονται προσωπική παρακολούθηση από τον προπονητή.
Το Functional Training Club χωρίζεται σε 4 βασικές δομές:
1. FTC – Strength
Ειδικά σχεδιασμένο ομαδικό πρόγραμμα για αύξηση δύναμης, με στόχο τη δημιουργία καθαρού μυϊκού ιστού. Η προπόνηση πραγματοποιείται με μια σειρά ειδικού εξοπλισμού και το σωματικό σας βάρος. Διεγείρει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης η οποία μειώνει το λίπος και βοηθά στην ανάπτυξη μυών! Έως 6 άτομα.
2. FTC – Burn
Το απόλυτο υψηλής έντασης ομαδικό πρόγραμμα με αθλητικές ασκήσεις. Αυξάνει την ταχύτητα, την κινητικότητα, την εκρηκτικότητα και μεγιστοποιεί την καύση θερμίδων! Απευθύνεται σε ασκούμενους με προηγούμενη εμπειρία. Έως 6 άτομα.

3. FTC – Mobility

Ομαδική προπόνηση με τη βοήθεια των σύγχρονων μέσων που διαθέτουμε. Η προπόνηση εκτελείται με το σωματικό σας βάρος αναπτύσσοντας τη μυϊκή σας αντοχή και την κινητικότητα της σπονδυλικής σας στήλης. Βελτιστοποιεί τη στάση του σώματος σας και σας απαλλάσσει από ενοχλήσεις και πόνους! Έως 6 άτομα.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

4. FTC – Activity

Ένα μοναδικό ομαδικό πρόγραμμα ενεργοποίησης και βελτίωσης της αερόβιας ικανότητας σας, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Προγράμματα σχεδιασμένα για κάθε επίπεδο και ηλικία. Έως 6 άτομα.

-Στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium λειτουργεί ήδη η υπηρεσία μας που στόχο έχει να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους να αγαπήσουν τη άσκηση-κίνηση. Κλείστε ένα ραντεβού γνωριμίας με την υπηρεσία μας τηλεφωνώντας στο 2310251750.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food