Τα γυμναστήρια Gymnasium σας καλωσορίζουν στην νέα γυμναστηριακή εποχή. Από 15 Ιουνίου ανοίγουμε τους χώρους μας και σας προσκαλούμε να ζήσετε την εμπειρία Gymnasium!
Για την ασφαλή επανένταξη μας στην Gymnasium καθημερινότητα σας καλούμε να ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες:

1. Πριν επισκεφθείτε τους χώρους του γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε κλείσει το ραντεβού σας μέσω της εφαρμογής Gymnasium fitness. Επομένως, όσα μέλη μας δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την δωρεάν εφαρμογή μας, προκειμένου να μπορείτε έγκαιρα και με ασφάλεια να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ ▶️ https://tinyurl.com/ybdwxlzy

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

2. Μην ξεχνάτε να τηρείτε τις αναγκαίες αποστάσεις – τόσο κατά την είσοδο σας και την έξοδο σας στους χώρους του γυμναστηρίου, αλλά και καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής σας σε αυτό.

3. Κατά την είσοδό σας και κατά την έξοδό σας χρησιμοποιείστε απολυμαντικό χεριών που θα βρείτε τοποθετημένο σε εμφανή σημεία. Συνιστάται η χρήση απολυμαντικού και έπειτα από κάθε χρήση μηχανήματος.

4. Για τη δική σας προσωπική υγιεινή καθώς και των συναθλουμένων σας φέρετε υποχρεωτικά μαζί σας και χρησιμοποιείστε σε κάθε μηχάνημα την προσωπική σας πετσέτα (μέγεθος τουλάχιστον 50x70cm). Έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι παπουτσιών που θα χρησιμοποιείτε μόνο στο γυμναστήριο και μην ανταλλάσσετε ή δανείζεστε αντικείμενα.

5. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να παραμείνετε στους χώρους του γυμναστηρίου για 1 ώρα, επομένως προγραμματίστε εξαρχής την προπόνησή σας. Τα ντουζ δε θα λειτουργούν και να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.

Είναι γεγονός ότι καλούμαστε όλοι πλέον να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα. Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, σήμερα περισσότερο από ποτέ, προβάλει επιβεβλημένη η ανάγκη να θωρακίσουμε την υγεία μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Το δίκτυο των γυμναστηρίων Gymnasium, με την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που τρέφει απέναντι σας εδώ και 23 χρόνια, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να “γυμνάσει χαμόγελα” τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 

Με εκτίμηση

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food