Η νέα εποχή Gymnasium ξεκίνησε δυναμικά, υπεύθυνα και με ασφάλεια!

Όλα μας τα μέλη αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα τα νέα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ, γεγονός που αυξάνει την εμπιστοσύνη μας και τη βεβαιότητα πως θα διατηρήσουμε τη χώρα μας ασφαλή.

Αποσαφηνίζοντας τις οδηγίες του αρμόδιου οργανισμού υγείας από σήμερα κιόλας 18/06* επανεκκινούμε τα ομαδικά μας προγράμματα (Group Training) χωρίς καμία χρέωση, για όλες τις συνδρομές που αγοράστηκαν από τη Δευτέρα 15/06.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Διατηρώντας τις πρέπουσες αποστάσεις και αφήνοντας κενό ανάμεσα στις ώρες για φυσικό εξαερισμό και καθαριότητα της αίθουσας, θα απολαύσουμε μαζί τα αγαπημένα μας προγράμματα.

Για ακόμη μια φορά σχεδιάσαμε με προσοχή το πρόγραμμα κάθε γυμναστηρίου ώστε να εξυπηρετεί τον περισσότερο κόσμο. Προγράμματα ολιστικά, δυναμικά αλλά και αερόβια θα εμπλουτίσουν τις προπονήσεις σας και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον προπονητικό σας στόχο. Επιπλέον η διάρκεια των ομαδικών βοηθά στο να μένουμε συνεπείς στις υποδείξεις του οργανισμού υγείας για ολοκλήρωση της προπόνησης στα 60′.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα ομαδικών ανά γυμναστήριο στην εφαρμογή μας Gymnasium Fitness App ή στο μενού “Πρόγραμμα” στην αρχική σελίδα του εκάστοτε γυμναστηρίου μας. Προσοχή είναι απαραίτητο να κλείνουμε ραντεβού μέσω της εφαρμογής.

Συνεχίζουμε με σεβασμό στα μέλη μας αλλά και στην τοπική κοινότητα, προσφέροντας μόνο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διατηρούμε με συνέπεια τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρίες και επενδύουμε ασταμάτητα στην εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του δικτύου μας που αγκάλιασαν την προσπάθεια επανεκκίνησης των υπηρεσιών στα γυμναστήρια μας, τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

Η ομάδα Gymnasium

 

*Τα ομαδικά προγράμματα για το Gymnasium Νεαπόλεως θα ενεργοποιηθούν τη Δευτέρα 22/06.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food