Ξεκίνησε ο κύκλος των zoom classes από την ομάδα του Gymnasium!

Προσαρμοσμένοι στις νέες συνθήκες και τα νέα μέτρα, μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε να γυμναζόμαστε παρέα, με Live προπονήσεις για όλους!

Η συμμετοχή σας είναι ενθαρρυντική και είστε όλοι υπέροχοι!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Συνδεθείτε την Παρασκευή 6/11 στις 18:00 στον παρακάτω σύνδεσμο και απολαύστε για μία ώρα το απόλυτο αερόβιο πρόγραμμα Body Attack από τον National trainer της Les Mills Greece Αργύρη Αλταντσίδη!

Σας προτείνουμε να φοράτε παπούτσια. Έχετε κοντά σας μια πετσέτα και μην ξεχνάτε να ενυδατώνεστε!

https://zoom.us/j/96039022309

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

   

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Συνδεθείτε εγκαίρως, καθώς η πλατφόρμα έχει περιορισμό ατόμων. Meet you there!

Είναι απαραίτητο να μένουμε μαζί, να μένουμε υγιείς και ασφαλείς, να προσέχουμε τις μετακινήσεις και τις επαφές μας ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σύντομα!
Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food