Ο νέος κύκλος live προπονήσεων του δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium άνοιξε και περιλαμβάνει και πρωινά μαθήματα και αρχείο όλων των προπονήσεων!

Τσέκαρε το νέο μας πρόγραμμα και φρόντισε για τη θέση σου, καθώς τα μαθήματα εξακολουθούν να έχουν τον περιορισμό των 100 ατόμων!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Πριν από αυτό, βεβαιώσου ότι ακολουθείς τις προπονήσεις που ήδη έχεις δοκιμάσει στο γυμναστήριο με την παρουσία του γυμναστή, ή αν δοκιμάζεις νέες προπονήσεις, ξεκίνα με την εύκολη εκδοχή των ασκήσεων. Φρόντισε να μη χαλάς την τεχνική σου, ιδίως αν κρατάς κάποιο βάρος, και οποτεδήποτε νιώσεις ενόχληση σε άρθρωση πρέπει να σταματήσεις!

Μην ξεχνάς να το διασκεδάζεις, μην ξεχνάς να χαμογελάς (ακόμη και όταν δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις το σετ) και θυμήσου ότι εκείνη την ώρα γυμναζόμαστε παρέα, ότι είμαστε μια μεγάλη και υγιής παρέα!

Τα μαθήματα μας για αυτή την εβδομάδα θα σας διατηρήσουν σε φόρμα, θα αποβάλλουν το στρες και θα τονώσουν τους μύες και το ηθικό σας! Δεν απαιτείται εξοπλισμός και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία πετσέτα, προαιρετικά στρωματάκι ή παπούτσια και απαραίτητα ένα μπουκαλάκι νερό!

Για τις πρωινές προπονήσεις αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο:            Gymnasium Online Class @11:00    https://zoom.us/j/99717983220

Για τις απογευματινές προπονήσεις αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Gymnasium Online Class @18:00     https://zoom.us/j/98862076974

Εγγυόμαστε μία ώρα διασκεδαστική, που το μόνο που θα έχετε να χάσετε θα είναι θερμίδες! Είναι απαραίτητο να μένουμε μαζί, να μένουμε υγιείς και ασφαλείς, να προσέχουμε τις μετακινήσεις και τις επαφές μας ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σύντομα!
Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο info@gymx.gr 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food