Circuit Zone 30′ = Γυμναστική για τους βιαστικούς! 


Είσαι από τους ανθρώπους που θεωρούν το κάθε λεπτό πολύτιμο; Θέλεις να γυμναστείς αλλα δεν διαθέτεις πολύ χρόνο; Ακόμη και αν η γυμναστική δεν είναι το καλύτερο σου… Έχουμε την λύση!!!


Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προπόνηση 30 λεπτών η οποία πραγματοποιείται σε έναν χώρο με εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, ειδικά σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.


Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών επιτυγχάνεις απώλεια βάρους με την υποστήριξη που χρειαζεται για να πετύχεις τους στόχους σου.


Ένα πρόγραμμα των 30′, δύο με τρείς φορές την εβδομάδα είναι αρκετό για την επαρκή εκγύμναση όλων των κύριων μυϊκών ομάδων.


H κυκλική προπόνηση έχει έντονα αερόβιο χαρακτήρα και συνεπώς γυμνάζει και το καρδιαγγειακό σύστημα: διπλό όφελος. Βοηθάει στο κάψιμο λίπους αυξάνοντας παράλληλα τη μυϊκή αντοχή και διατηρώντας αλώβητη τη μυϊκή μάζα. Λαμβάνεις με αυτό τον τρόπο περισσότερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.


Γυμνάσου και διασκέδασε υπό την επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένων προπονητών και κέρδισε χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις καθημερινές σου δραστηριότητες!
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food