Και είμαστε ξανά εδώ! Ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την καθημερινή μας γυμναστική μαζί σας!

Τα βεγγαλικά στον ουρανό της πόλης μας για πάνω από μισή ώρα, αποτύπωσαν τις σκέψεις μας και τις επιθυμίες μας για το 2021! Ωστόσο, με μια αισιόδοξη προσέγγιση, μερικά από όσα μας πρόσφερε το 2020 είναι: ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια μας, περισσότερες βόλτες, δημιουργικός χρόνος με τον εαυτό μας και την ευκαιρία να επιβραδύνουμε.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Οι ευχές σας περίσσεψαν. Μια νέα χρονιά ανέτειλε με την ελπίδα να βρεθούμε ξανά σύντομα! Ως τότε θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να μένουμε κοντά σας, δυνατοί και ασφαλείς, με όλη την ομάδα του δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium και τους συνεργάτες της.

Τις ημέρες των εορτών σας κράτησαν συντροφιά οι προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Για τα Online προγράμματα της πρώτης εβδομάδας του 2021 αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Συντονιζόμαστε λοιπόν την ίδια ώρα κάθε μέρα, φοράμε παπούτσια για την αποφυγή τραυματισμών, φροντίζουμε να ενυδατωνόμαστε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιούμε μια μαλακή επιφάνεια (χαλί) για άνεση στις ασκήσεις εδάφους, δεν αμελούμε τις διατάσεις μας και όποτε νιώσουμε ενόχληση ή την ανάγκη να ρίξουμε ρυθμούς, ακούμε το σώμα μας και συνεχίζουμε όταν είμαστε έτοιμοι!

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food