Με την ελπίδα ότι ξεπιαστήκατε από τις προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας, σας ετοιμάσαμε ένα special event και ένα μοναδικό πρόγραμμα για τη δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς!

Σε συνεργασία με τη Les Mills Greece και τους National Trainers Μάρθα Κατσικοπούλου και Αργύρη Αλταντσίδη, σας περιμένουμε τη Δευτέρα 18/01 στις 18:00 για ένα Masterclass  Body Pump VS Body Attack! Είτε έχετε εξοπλισμό είτε όχι, μπορείτε να παρακολουθήσετε του αγαπημένους σας γυμναστές του δικτύου μας σε ένα ντουέτο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Μόνο για το event της Δευτέρας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/84671202539?pwd=RnZVdW5ZOEVWOXV0TE5UaG96WXZXUT09

Για τα επόμενα Online προγράμματα της δεύτερης εβδομάδας του 2021 αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974


*Σας θυμίζουμε ότι υπάρχει ο περιορισμός των 100 ατόμων στην πλατφόρμα Zoom

 

Συντονιζόμαστε λοιπόν την ίδια ώρα κάθε μέρα, φοράμε παπούτσια για την αποφυγή τραυματισμών, φροντίζουμε να ενυδατωνόμαστε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιούμε μια μαλακή επιφάνεια (χαλί) για άνεση στις ασκήσεις εδάφους, δεν αμελούμε τις διατάσεις μας και όποτε νιώσουμε ενόχληση ή την ανάγκη να ρίξουμε ρυθμούς, ακούμε το σώμα μας και συνεχίζουμε όταν είμαστε έτοιμοι!

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food