“Το εκλεκτότερο ψυχοτρόπο παράγεται από τον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό και ονομάζεται ενδορφίνη. Η μοναδική εκείνη αίσθηση μετά την έντονη σωματική άσκηση, όταν νιώθεις τους παλμούς να επιβραδύνονται γλυκά, τους πόρους σου να ανοίγουν και όλο το σώμα σου να χαλαρώνει. Μία αίσθηση εξόχως αγχολυτική.”*

Σε αυτό πιστεύουμε και εμείς και συνεχίζουμε να σας παρέχουμε καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ τις αγαπημένες σας προπονήσεις με όρεξη, θέλοντας πάση θυσία να παραμείνετε, εσείς και οι φίλοι σας, στην μεγάλη παρέα μας! Καλή απόλαυση!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα Online προγράμματα αυτής της δεύτερης εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

*https://www.pod.gr/hom-hom/

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food