“Χτίστε μια ισχυρή νοοτροπία, το σώμα σας θα ακολουθήσει”.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε και μαζί ένας νέος μήνας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να ανανεώσετε τις προπονήσεις σας, εάν νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός προγραμματισμού. Δοκιμάστε τα εξής:

Φτιάξτε μια νέα αυτοματοποιημένη ρουτίνα: ορίστε την ώρα της ημέρας που θα αφιερώνετε στη προπόνηση σας και χτίστε την υπόλοιπη ημέρα σας βάσει αυτής.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Προσαρμόστε το διατροφολόγιο σας: μην ξεχνάτε ότι μια ισορροπημένη διατροφή ιδανικά αποτελείται από 5 γεύματα την ημέρα, πλούσια σε βιταμίνες και φυτικές ίνες.

Δοκιμάστε νέες προκλήσεις: βάλτε ποικιλία στις προπονήσεις σας, επιλέξτε προγράμματα που μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει ξανά και μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

Οργανώστε ξανά τις προπονήσεις σας: δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες, επιλέξτε μια πιο σύντομη ή εύκολη προπόνηση εάν νιώθετε κουρασμένοι, προκειμένου να μην την κάνετε καθόλου.

Κάντε την προπόνηση σας με παρέα: τι καλύτερο από το να συντονιζόμαστε παρέα μεν, από απόσταση δε, στην εικονική μας αίθουσα καθημερινά στις 18:00, και να καταβάλλουμε την προσπάθεια μας μαζί!

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food