Το TRX MAPS™ είναι ένας συναρπαστικός εργομέτρης ακριβείας και ταχείας ανάλυσης της ποιότητας των κινήσεων του σώματος. Η εκτέλεση της σάρωσης είναι πολύ απλή και διαρκεί λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Αναλύει την κινητικότητα, την ενεργοποίηση, τη στάση και τη συμμετρία, εμφανίζοντας στην οθόνη γραφική απεικόνιση του χάρτη του σώματος προσδιορίζοντας με κίτρινο και κόκκινο χρώμα τις περιοχές που χρίζουν προσοχής, αποτελέσματα που θα παίρναμε εάν είχαμε πρόσβαση σε ακριβό εργαστηριακό εξοπλισμό. Η επίδοση του χρήστη αξιολογείται με βαθμολογία, με μέση βαθμολογία είναι 50 και μέγιστη το 100. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας τροφοδοτήσει με ασκησιολόγιο και θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή σας να παρακολουθεί την πρόοδο σας.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

To TRX MAPS™ έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ολοκληρωμένο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium, διευρύνοντας τη συνεργασία του με την εταιρία A2Z Fitness και τον Αντώνη Ζέρβα, Master trainer και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της TRX® στην Ελλάδα!

Γνωρίστε το TRX MAPS™ και τις δυνατότητες του με μία συνεδρία κόστους μόλις 5€ στο γυμναστήριο Gymnasium της επιλογής σας. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Διαβάστε επίσης

TRX®MAPS™ το νέο σύστημα αξιολόγησης που θα αγαπήσεις

TRX ® MAPS ™ – Suspension Training

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food