Το ανθρώπινο δυναμικό του δικτύου GYMNASIUM αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο και είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες αποτελεσματικής λειτουργίας του.

Το δίκτυο GYMNASIUM επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό του, με συνεχείς εκπαιδεύσεις πάνω σε νέες τεχνολογίες και συστήματα γυμναστικής. Σήμερα το δίκτυο Gymnasium, αριθμεί πάνω από 40 άτομα προσωπικό, ειδικούς στην φυσική αγωγή και την εξυπηρέτηση πελατών.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, ενδιαφέρεται για δυναμικά στελέχη για την επάνδρωση των επιμέρους τμημάτων του, που διαθέτουν το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης και ικανότητας. Άτομα με ενθουσιασμό, σημαντικά επικοινωνιακά προσόντα και ικανότητα να εργαστούν ομαδικά. Εξελίσσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες του κάθε στελέχους, ενώ οργανώνουμε συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ομάδα μας, με σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση των γνώσεων τους και στόχο όλες οι ενέργειες να διέπονται από τις σχετικές αρχές εταιρικής συμπεριφοράς:

  • Επαγγελματισμός
  • Προτεραιότητα στους πελάτες
  • Ποιότητα προσωπικού
  • Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο
  • Σεβασμός στο περιβάλλον

Το GYMNASIUM προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και παροχών ανάλογα με τα προσόντα του υποψηφίου, καθώς και προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης.
Εργασία στο GYMNASIUM σημαίνει να αναλαμβάνεις ευθύνες, να αντιμετωπίζεις προκλήσεις και να αναπτύσσεσαι συνεχώς ως μέρος μιας διαφοροποιημένης και δυναμικής ομάδας.
Συντελέστε στην επιτυχία μας μέσω διαφόρων συναρπαστικών ευκαιριών καριέρας και γίνετε κομμάτι της ομάδας μας.
Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση curriculum@gymx.gr ή ακολουθώντας τον οδηγό στον σύνδεσμο http://gymx.gr/application/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food