Η τεχνολογία MyoFX EMS System®, η οποία μέχρι πρότινος ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στη φυσικοθεραπεία και αποτελούσε επίσης την αγαπημένη μορφή προπόνησης των σταρ, έρχεται τώρα να καταλάβει σπουδαία θέση στο fitness και να επιτύχει γρήγορα και εύκολα ορατά αποτελέσματα. Εμείς τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη FIBO το 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση Fitness & Wellness στην Ευρώπη, ενώ 1 χρόνο μετά στην ίδια έκθεση μας κέρδισε και την εμπιστευτήκαμε. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή της συμβατικής ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω εξοπλισμού αθλητικής μορφής που επιστρατεύει ταυτόχρονα και με ξεχωριστό ερέθισμα πάνω από 300 μυϊκές ομάδες (600 μύες)! Αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα στο του EMS TRAINING και μάλιστα λειτουργεί ασύρματα!Η δυνατότητα προσαρμογής του ερεθίσματος μας προσφέρει αποτέλεσμα στην καύση λίπους, την τόνωση των των μυών, τη διατήρηση ή ακόμα και την αύξηση του μυϊκό όγκου, τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Ενδείκνυται και για θεραπείες μυοσκελετικών παθήσεων, πάντα σε συνεργασία και με την άδεια του ιατρού.

Το MyoFX είναι απόλυτα ασφαλές και εύκολο στη χρήση καθώς η διάρκεια της προπόνησης είναι μόλις 20′, με ενδεικτική συχνότητα μόλις 1 με 2 φορές την εβδομάδα! Αποτελείται από ένα σετ γιλέκου και σορτς στα οποία είναι προσαρμοσμένα με απόλυτη ακρίβεια τα patches που ενεργοποιούν τους μύες και, με την συνεχώς αναβαθμιζόμενη εφαρμογή, ο προσωπικός σας γυμναστής προσαρμόζει την εκάστοτε συνεδρία στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του δικού σας σώματος. Η ειδική φόρμα που παρεμβάλλεται στο σώμα σας και το γιλέκο επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση της προπόνησης.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Ενδείκνυται για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και κάθε φυσικής κατάστασης και προπονητικής εμπειρίας, καθώς η όλη προσπάθεια εκτελείται χωρίς καθόλου βάρος, χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού και καμία επιβάρυνση σε αρθρώσεις και τένοντες.

Στα γυμναστήρια του μέλλοντος η εμπειρία γυμναστικής είναι πρωτοπόρα, έξυπνη συνδεδεμένη και ασύρματη για ελευθερία κινήσεων και πολλαπλές δυνατότητες προπόνησης!

Το MyoFX κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στα γυμναστήρια της Ευρώπης και πλέον και της Ελλάδας, καταφέρνει τα εξής:

  1. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την όψη του σώματος αντιμετωπίζοντας κυτταρίτιδα και χαλάρωση, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την απώλεια βάρους και λίπους, κάνοντας μασάζ, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία.
  2. Ενισχύει τη μυϊκή δύναμη προάγοντας την ανάπτυξη των μυών, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, αυξάνοντας τη μέγιστη δύναμη και την αντοχή, βελτιώνοντας την κινητικότητα και το νευρομυϊκό σύστημα, αυξάνοντας την απόδοση στα αθλήματα.
  3. Μετριάζει τις σωματικές ενοχλήσεις αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους πόνους στη μέση, τον αυχένα, και τις επιγονατίδες, εξαλείφοντας ολοκληρωτικά το πρόβλημα της ακράτειας, χαλαρώνοντας τους σπασμούς και τις σκληρύνσεις των μυών, διασφαλίζοντας μηδενική τριβή των χόνδρων, για την απόλυτη ασφάλεια των αρθρώσεων, με ισομετρική άσκηση.
  4. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση βελτιώνοντας την αίσθηση του σώματος, αναπτύσσοντας την σωστή στάση του σώματος, αυξάνοντας την αντοχή στο στρες και την ένταση, παρέχοντας κίνητρα που ανανεώνουν τη διάθεση.

Επικοινωνήστε με ένα από τα γυμναστήρια του δικτύου Gymnasium και κλείστε άμεσα το δοκιμαστικό σας ραντεβού. Διαπιστώστε πόσο άμεσα και εύκολα μπορείτε να κερδίσετε το σώμα σας πίσω, τη χαμένη σας ενέργεια, την απόλυτη ευεξία και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food