Δεν ξανάγινε!

12μηνη Συνδρομή πλήρους χρήσης και 🎁 δώρο το Mi Band3 της Xiaomi!

Κάντε δικό σας το υπέροχο αυτό Activity Tracker ⌚️ με κάθε ετήσια συνδρομή στην προνομιακή τιμή των 19€ /μήνα και απογειώστε την προπόνηση σας!

👉Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για 9-10-11/09 και για περιορισμένο αριθμό μελών!👈

Με την παραπάνω προσφορά το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium υποδέχεται τη νέα σεζόν, θέτοντας νέους στόχους και κάνοντας την προπόνηση σας όλο και πιο ενδιαφέρουσα!

Ένα χρόνο μετά την επαναστατική Gymnasium Fitness App που έφερε το ασκησιολόγιο και τον προπονητή σας στο κινητό σας, τα Gymnasium έρχονται με ένα ΔΩΡΟ που θα ταράξει τα νερά! Με κάθε ετήσια συνδρομή παίρνετε εντελώς δωρεάν το έξυπνο & αδιάβροχο activity tracker της XIAOMI Mi Band3, με οθόνη 24 χαρακτήρων, λειτουργία Lift Wrist Gesture, προβολή ειδοποιήσεων του smart phone σας, μέτρηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση βημάτων, διαχείριση υγείας, έως και 20 ημέρες διάρκεια μπαταρίας!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Το νέο αυτό, διακριτικό και ντιζαϊνάτο αξεσουάρ, φοριέται στον καρπό σας και σχεδόν ξεχνάτε ότι το έχετε μέχρι να δονηθεί για να σας θυμίσει ότι πρέπει να κινηθείτε, ότι σας απομένουν λίγα βήματα για την επίτευξη του ημερήσιου στόχου, ότι έχετε μια υπενθύμιση ή ότι λάβατε μια ειδοποίηση στο κινητό σας και άλλα πολλά! Είναι ελαφρύ, από ανθεκτικά υλικά, πανεύκολο στη χρήση και συνδέεται με δωρεάν εφαρμογή της XIAOMI σε όλα τα smart phones, ώστε να παρακολουθείτε τις επιδόσεις σας, να καταχωρείτε τα βιομετρικά σας στοιχεία και να αναλύετε τις επιδόσεις σας!

Ένα είναι σίγουρο! Το δώρο των Gymnasium θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να μείνετε fit, στοχεύοντας σε μια καλή φυσική κατάσταση και μένοντας πιστοί στους στόχους σας!

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για 9-10-11/09 για τους 100 πρώτους! Κάντε την αγορά σας τώρα! 

Θέλω την προσφορά

Γίνετε και εσείς μέλος της μεγαλύτερης παρέας της πόλης, απολαύστε όλα τα προνόμια Gymnasium, ξεκινήστε δυναμικά και θέστε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας! Εμείς θα είμαστε εδώ, επενδύοντας καθημερινά στην αποτελεσματικότερη προπόνηση σας, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με συνεχώς ανανεωμένους χώρους και υπηρεσίες, δίνοντας υπεραξία στα χρήματα σας με τις πιο value for money προσφορές!

Ζητήστε σήμερα ένα δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση ραντεβού με τον προσωπικό σας σύμβουλο-προπονητή και βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και την καθημερινότητα σας!

Gymnasium Gyms Network

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food