Ώρα για ανανέωση! Το νέο μας κανάλι στο YouTube είναι γεγονός!

Λάβαμε πολλά emails και μηνύματα από όλους εσάς σχετικά με το κανάλι μας, και αυτό μας έκανε να επισπεύσουμε την προετοιμασία του πρώτου μας Playlist! Όλες οι προπονήσεις της δεύτερης καραντίνας είναι κιόλας εδώ και βρίσκονται στη διάθεση σας OnDemand, την ημέρα και την ώρα που θέλετε εσείς!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Όλες μας οι προπονήσεις μπορούν να εκτελεστούν χωρίς εξοπλισμό, σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο (καιρού επιτρέποντος). Μπορείτε να επιλέξετε τα workouts σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, σύμφωνα με το πρόγραμμα σας, τη διάθεση σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Υποσχόμαστε ότι θα γεμίσουμε το κανάλι μας με περισσότερες προπονήσεις και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Εγγραφή/Subscribe και κλικ στο καμπανάκι 🔔 για να σας ειδοποιούμε για κάθε νέο βίντεο!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και με τους γυμναστές μας για οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με τις προπονήσεις στο info@gymx.gr.

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Gymnasium, μπείτε στη μεγαλύτερη παρέα της πόλης! Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και η αγαπημένη μας συνήθεια θα μας βοηθήσει να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς! #είμαστε_παρέα #γυμνάζουμε_χαμόγελα #χτίζουμε_σχέσεις

Viber Community    Instagram    Facebook  Youtube Channel

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food