Μετά από μόλις 1 μήνα εργασιών με μεράκι και αγάπη για το fitness, η ομάδα του δικτύου Gymnasium άνοιξε με χαρά τις πόρτες του 6ου γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη!

Πλήρως ανακαινισμένο γυμναστήριο 600τ.μ. με άρτιο εξοπλισμό, καινούργια μηχανήματα δύναμης και πλήθος ηλεκτρονικών μηχανημάτων, σε άριστη διάταξη, που διευκολύνουν τη ρουτίνα της προπόνησης σας και βοηθούν τη ροή των ασκήσεων, ακόμη και σε ασκούμενους με μικρή εμπειρία.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Το ειδικό αθλητικό και αντιολισθητικό δάπεδο σε όλη του την έκταση απορροφάει τους κραδασμούς, διευκολύνει την εκτέλεση των ασκήσεων, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις αρθρώσεις.

 

 

 

 

Η αίθουσα των ομαδικών μαθημάτων έκτασης 150 τ.μ. φιλοξενεί προγράμματα ενδυνάμωσης, ολιστικά, αερόβια, κυκλικής προπόνησης και προγράμματα της κορυφαίας εταιρίας Les Mills, σε ευέλικτα ωράρια καλύπτοντας όλες τις ζώνες ενδιαφέροντος. Δείτε το πρόγραμμα της αίθουσας εδώ.

Το μοναδικό Pilates Studio με ολοκαίνουργια κρεβάτια Reformer, προσφέρει τις υπηρεσίες του καθημερινά σε πρωινά και απογευματινά κλειστά ολιγομελή τμήματα. Το κρεβάτι reformer αποτελεί την κορυφαία μέθοδο γυμναστικής του 21ου αιώνα, καθώς αποδεδειγμένα ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα ασκούμενων. Διαβάστε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ. Δείτε το πρόγραμμα του Studio εδώ.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό του γυμναστηρίου, μας καθιστά τη Νο 1 επιλογή σας στην προσωπική εκγύμναση (Personal Training). Εσείς θέτετε τους στόχους και εμείς με χαρά θα σας βοηθήσουμε να τους κατακτήσετε. Ξεκινώντας με μια γνωριμία με τον γυμναστή που θα σας αναλάβει, τοποθετούμε τους στόχους σας σε ρεαλιστική χρονική βάση και συνδυάζοντας την επιστήμη της φυσικής αγωγής με τα νέα trends που βοηθούν στο να γίνει η προπόνησή σας πιο ενδιαφέρουσα, θα βελτιώσουμε τη φυσική σας κατάσταση, την ψυχολογία σας, την ποιότητα ζωής σας!

Όλα γίνονται ευκολότερα με την εφαρμογή Gymnasium Fitness App. Μία νέα εμπειρία σας περιμένει μέσα από την εφαρμογή μας, με πλήρες ασκησιολόγιο από τον γυμναστή σας στο κινητό σας, εύκολη παρακολούθηση της προόδου σας, χρήσιμα εργαλεία για την επίτευξη
του στόχου σας, όλα τα νέα της κοινότητας Gymnasium και τα νέα μας με ένα κλικ!Διατίθεται δωρεάν σε όλα τα μέλη του δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium.

1) Κατεβάστε την εφαρμογή “Gymnasium Fitness” από το ▶APP STOREGOOGLE PLAY

2) Ζητήστε κωδικούς εισόδου από το γυμναστή σας

3) Τώρα μπορείτε να έχετε το πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό σας.

Σας περιμένουμε για τη δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση σας σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρει. Καλέστε μας στο 2310324933 καθημερινά 8:00-23:00. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Όραμα μας αποτελεί να γυμνάζονται ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας, αναβαθμίζοντας τη ζωή μας. Ένα γυμναστήριο μας βρίσκεται σίγουρα κοντά σας, με την ποιότητα που αξίζει να εμπιστευτείτε. Γυμνάζουμε χαμόγελα!

• Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 8:00-23:00 & Σάββατο 12:00-20:00

⇒Gymnasium Βούλγαρη, Βούλγαρη 36 Τ.Κ. 542 48, τηλ.: 2310324933

Website  https://voulgari.gymx.gr

Μπείτε στη μεγαλύτερη παρέα της πόλης στο Facebook και στο Instagram.


Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food