Η 7η Απριλίου 1948 είναι η ημερομηνία ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα δημόσιας υγείας. Φέτος συμπληρώνονται 75 χρόνια λειτουργίας και το θέμα του φετινού εορτασμού (2023) είναι «75 χρόνια βελτίωσης της δημόσιας υγείας».

Ο όρος δημόσια υγεία αναφέρεται στην επιστήμη και την τέχνη της πρόληψης των ασθενειών και της επιμήκυνσης της ζωής και της προαγωγής της υγείας των πληθυσμών.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Δεν θα σας κουράσουμε με αποτελέσματα ξένων ερευνητών και πανεπιστημίων, με αριθμούς και ποσοστά. Θα σας ζητήσουμε μόνο να θυμηθείτε πώς νιώθετε κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια προπόνηση. Οποιαδήποτε προπόνηση του είδους της γυμναστικής που σας ευχαριστεί! Έχετε κοιτάξει το χαμόγελό σας στον καθρέφτη;

Η άσκηση και γενικότερα η κίνηση, είναι μια διαδικασία απαραίτητη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι “ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να κάθεται στον καναπέ”; Η τακτική άσκηση είναι μια εξαιρετική συνήθεια που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πολλών σοβαρών ασθενειών, να βελτιώσει την ψυχική υγεία, τη διάθεση και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής σας. Η άσκηση ωφελεί ανεξαιρέτως όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικιακής ομάδας και δρα τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά.

Αν νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο ή διάθεση για γυμναστική, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους ειδικούς του είδους. Στα γυμναστήρια Gymnasium λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τις ανάγκες σας και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις. Γνωρίζοντας ότι κανείς δεν έχει χρόνο και χρήματα για χάσιμο, εγκαινιάζουμε τη νέα μας υπηρεσία BUILD UP by Gymnasium. Ακόμη και μισή ώρα καθημερινά θα σας αλλάξει τη ζωή και τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι πολλαπλά και σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. Κάθε λεπτό που αφιερώνετε για άσκηση μετράει και η μόνη κακή προπόνηση είναι αυτή που δεν έγινε!

Μη χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο, καλέστε στο γυμναστήριο Gymnasium που σας εξυπηρετεί και κλείστε ένα δοκιμαστικό ραντεβού. Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας και να γυμναστούμε παρέα!

Γυμνάζουμε χαμόγελα 🙂

#NationalHealthDay

GYMNASIUM ΚΕΝΤΡΟ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 11, 2310251750

GYMNASIUM ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 69, 2310812656

GYMNASIUM ΕΥΟΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 53 Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ, 2310661608

GYMNASIUM ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 18 (άνωθεν Βασιλόπουλου), 2310488214

GYMNASIUM ΝΕΑΠΟΛΗ, Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 192, 2310626777

GYMNASIUM ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ 36, 2310324933

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food